Viermasterstraat 81, 1034 XP Amsterdam
+31(0)6-86100106 info@aladino.nl

Aannemer Amsterdam

AANNEMER AMSTERDAM

Aannemer Amsterdam heeft vele referenties, garanties op verbouwing, daklekkage, dragende wand, funderingsherstel en uw aanbouw, goed verzekerd tijdens de bouw.

Aannemer Amsterdam heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een betrouwbaar partner met de door haar gekozen samenwerkende bedrijven, andersom is uiteraard geldig. 

Wij bieden u een scala aan variatie van werkzaamheden, onder andere:

Aannemer Amsterdam constructie werkzaamheden

aannemer amsterdam-constructie-staal -dragende muur verwijder-beton storten vlechten stabiliteit

Wij voeren  vele projecten uit, zoals:

Staalmontage, dragende muur verwijderen, stalen portalen aanleggen, houten kratsen, storten en vlinderen van uw beton.
Vlechtwerk, alsmede buiten schilderwerk behoren tot onze werkzaamheden. Iedereen is welkom bij ons bedrijf voor kleine of grote klussen.

Voor renovatie en verbouwing

renovatie-verbouwing-verbouwing kosten

Wij hebben gedurende de jaren een goede ervaring opgebouwd op het gebied van renovatie/verbouwing werkzaamheden, zodat u met een goed gevoel in uw waardevol bezit comfortabel kunt wonen. Bovendien beschikken wij over een uitgebreide verzekeringspolis waardoor u zich tijdens de bouw op uw gemak voelt en geen risico loopt.

Voor daklekkage

Daklekkage amsterdam- spoed lekkage dak inspectie-dakreparatie

Wij weten allemaal dat een lekkage een vervelend gebeuren is en dramatische gevolgen kan hebben. Wij bieden u de mogelijkheid om vakkundig snel uw daklekkage te laten verhelpen door onze vakkundige loodgieter of dakdekker. Onze spoed dienst staat klaar om u uit de brand te helpen.. 

Aannemer Amsterdam verwezenlijkt een droom badkamer naar uw eigen wensen

badkamer renovatie

Startend met tekenwerk en, indien gewenst, advies met betrekking tot materiaalkeuze alsmede levering door ons. Aansluitend wordt door ons het ventilatie systeem aangelegd/verlegd en wordt het tegelwerk, inclusief voeg- en kitwerk, alsmede het sanitair geplaatst. Uiteraard is goed overleg tijdens de uitvoering van groot belang voor de voortgang van de opdracht.

Voor fundering en funderingsherstel

aannemer amsterdam - funderingsherstel.

Wij bieden u verschillende uitgebreide werkzaamheden. Aannemer Amsterdam is een uitstekende keuze wanneer u op zoek bent naar een fundering specialist, was het voor een aanbouw/ uitbouw en nieuwbouw. Aannemer Amsterdam is een marktspeler op het gebied van funderingsherstel zowel op basis van draaipaal als injectie boorpaal, of trekpaal. Hierbij is vanzelfsprekend 30 jaar garantie van toepassing.

Aannemer Amsterdam bereidt de keuken installatie voor

aannemer amsterdam- keuken installatie

Wij bieden u ook andere diensten als bereid de keukeninstallatie voor volgens schema leverancier, legt het ventilatie systeem aan en verlegt gas, water en elektra installatie.
Hiernaast zijn wij specialisten in plaatsen en monteren van keukens, inclusief inbouw apparatuur.

Uw bouwbedrijf voor al uw nieuwbouw

aannemer amsterdam- nieuwbouw-bouwen

Aannemer Amsterdam is met recht een allrounder, dus u kunt ook bij ons terecht voor nieuwbouwplannen.
Staan u met raad en daad terzijde vanaf het ontwerp, bouwvergunning aanvragen, het sonderingsplan, constructieve berekeningen, bouwkundige tekeningen tot het uitzetten en het compleet uitvoeren van een nieuw inclusief het afwerken hiervan.

Uw dakopbouw /dakkapel

dakkapel- dakopbouw

Aannemer Amsterdam is een constructief aangelegd bedrijf waarbij uw dakkapel / dakkapel zeker in vertrouwde handen is. Stabilisatie van uw dak is door Aannemer Amsterdam van tevoren berekend en goedgekeurd door uw gemeente, zodat u zich onder een veilig dak thuis kunt voelen. Uiteraard levert Aannemer Amsterdam u altijd complete garanties met betrekking tot het constructieve gedeelte.

Uw aanbouwuitbouw

aannemer amsterdam-aanbouw

Wij zijn de juiste partner voor uw uitbouw, het creëren van extra m2′s is altijd rendabel, zelfs in de tijd van de crisis. Aan de andere kant is het een uitstekende keuze wanneer de omgeving voor u een must is en u daarom niet wil verhuizen.

Wij denken graag mee over de juiste aanpak van uw uitbouw en uitbreiding die altijd ongemak tijdens het bouwen met zich meebrengt. Toch speelt Aannemer Amsterdam hierbij een belangrijke rol aan het bijdragen van uw woongenot. Ons bedrijf heeft zich der jaren ontwikkeld tot een betrouwbaar partner met de door haar gekozen samenwerkende bedrijven, andersom is uiteraard geldig. Het resulteert in snelle uitvoering, uitstekend vakmanschap en uiteraard met een gerust hart garanties aanbieden.

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN