Viermasterstraat 81, 1034 XP Amsterdam
+31(0)6-86100106 info@aladino.nl

Duurzame Aannemer Amsterdam

1. De laatste tijd krijgen wij steeds meer offerte aanvragen voor het plaatsen van een dakkapel. Niets raars hieraan, want een dakkapel laten bouwen, met name in Amsterdam of Amstelveen heeft zeker veel toegevoegde waarde.
Onderdeel van de toegevoegde waarde heb ik zelf (aannemer Amsterdam) duidelijk gemerkt toen wij bij een bestaande klant van aannemersbedrijf Amsterdam, een aanbouw mochten plaatsen, in combinatie met dakkapellen aan de voor- en achterzijde van de gevels.
Op de begane grond is de woonkamer mooi ruim geworden, waardoor de klant ook gelijk door aannemer Amsterdam de nieuwe keuken liet verplaatsen naar de voorgevel en hebben zij nu een prachtige uitbouw die tuin gericht wonen was bedoelt. De aanbouw is afgewerkt met openslaande deuren en sfeervolle spotjes.
Dakkapellen voor en achter zijn ook helemaal afgestemd op de uitbouw, want die zijn in dezelfde stijl als de kozijnen van de uitbouw geleverd en gemonteerd
Voor en achter dakkappellen betekent praktisch veel ruimte erbij waardoor 2 extra slaapkamers zijn gecreëerd, hiernaast is ook een aparte CV ruimte en een washok gemaakt.
Wel handig als je een apart washok kan creëren.

Dus een dakkapel kan wel veel ruimte opleveren net als een aanbouw of uitbouw. Dit is natuurlijk veel geld waard met name in Amsterdam of Amstelveen, gezien de grondprijzen in die omgeving.


2. Een ander voordeel van dakkapellen plaatsen, met name aan de voor- en achtergevel, heb ik ervaren bij een andere klant: klant wilde graag een aparte werkruimte maken, waarin het combineren van
hobby (lezen) en werken mogelijk was. Gezien dat de klant ook veel thuis kon werken, was dit uiteraard ideaal.
3. Vele mensen hebben hun portemonnee dicht gehouden de afgelopen jaren tijdens de economische crisis, waardoor wij ook aan miljarden aan  achterstallig onderhoud hebben liggen.
Aannemer amsterdam, aannemersbedrijf amsterdam, dakkapel amsterdam, dakopbouw amsterdam, www.aladino.nl , daklekkage amsterdam, glaszetter amsterdamNu is dit helemaal anders geworden: mensen besteden veel meer aandacht en geld  dan ooit op dit moment aan onderhoud en renovatie van hun woning.
Anderen gaan verhuizen en dan worden die oude pandjes helemaal opgeknapt door middel van totale renovatie: Renovatie aannemer Amsterdam heeft ook aan zulke panden gewerkt.
Een van hun hebben wij bijvoorbeeld net opgeleverd. De buitengevels hebben wij eruit gesloopt, het ging hier om een dragende muur verwijderen en dit mag men niet zomaar verwijderen.

Kortom: aannemersbedrijf Amsterdam heeft daar een stalen portaal volgens constructie berekening en akkoord van de gemeente gemonteerd.
De oude gevel was er echt aan toe, dus heeft de klant besloten om toch een nieuwe nette gevel te laten plaatsen door aannemer Amsterdam. Foto’s hiervan zijn op onze google plus van aannemersbedrijf Amsterdam (aannemersbedrijf Aladino) te zien. Zij hebben ook gelijk besloten om boven toch een dakkapel aan de voorzijde van 3 meter breed en een dakkapel aan de achtergevel van 5 m breed door ons te laten plaatsen.
Het spant wordt in de verticale richting netjes opgevangen zoals het hoort met 3x houten balken van 100mm breed bij 300mm hoog. Die hebben samen een stijve/stevige constructie gecreëerd.
4- Aannemersbedrijf Amsterdam kwam eens bij een klant die zich, met name in de donkere dagen vanwege minder lichtinval, niet best voelde. Nadat aannemer Amsterdam dakramen heeft geplaatst,
heeft de klant ook besloten om dakkapellen te laten plaatsen door ons. Hierdoor heeft de klant meer lichtinval naar binnen gekregen waardoor de klant zich beter voelt. Meer dakkapellen projecten vindt u bij aannemer amsterdam
GRATIS OFFERTE AANVRAGEN