Viermasterstraat 81, 1034 XP Amsterdam
+31(0)6-86100106 info@aladino.nl

Funderingsherstel Amsterdam

Fundieringsherstel Amsterdam-aannemersbedrijf amsterdam-aannemersbedrijf amsterdam-bouwbedrijf amsterdam.  Fundeingsherstel Amsterdam-Aannemer-bouwbedrijf-consrtucie-berekeingen-constructeur-aannemer-amsterdam-aannemer   funderingsherstel amsterdam-prijs funderingsherstel-amsterdam-amsterdam zuid-amsterdam noord-amsterdam oost-amsterdam centrum

Funderingsherstel Amsterdam door Aannemersbedrijf Amsterdam, betaalbaar met 30 jaar garantie. Vanaf de tekeningen, omgevingsvergunning, uitvoering tot afwerking hebt u alleen maar een contact persoon.

Ons aannemersbedrijf heeft vele referenties in en buiten Amsterdam. Bij ons bent u  verzekerd tijdens de bouw en hierna krijgt u 30 jaar schriftelijke garanties.

De uitvoering bij ons is altijd onder CAR verzekering zodat u altijd verzekerd bent tijdens de bouw voor eventuele schade.

Hieronder vindt u een antwoord op de meeste gestelde vragen betreft het herstellen van uw fundering. 

Funderingsherstel Amsterdam: is een veel voorkomend probleem en dat ziet men duidelijk aan de gestutte woningen en scheefstand, alsmede scheuren in de voor- en achtergevels

1. Is de gemeente Amsterdam verantwoordelijk voor verzakking van mijn woning of voor alle gevolgen nadat de gemeente werkzaamheden heeft verricht aan de riolering of bestrating, enz.?

Deze vraag wordt ons veel gesteld.
Wij adviseren hiervoor een juridisch adviseur in te schakelen. Wij zijn niet degene die hierover gaan.
Wel kunnen wij u, uit onze eigen ervaring, vertellen, dat de fundering te allen tijden uw eigen verantwoordelijkheid is.

2. Kan ik in aanmerking voor een subsidie of lening voor uw funderingsherstel?

Wij zijn niet de aangewezen partij om deze vraag te beantwoorden. Hiervoor kunt u inlichtingen inwinnen bij de betreffende gemeente.
Wel kunnen wij uit ervaring zeggen dat in sommige gevallen men in aanmerking kan komen voor een subsidie in de vorm van bijvoorbeeld een lening tegen een lage rente om de fundering te herstellen.
Meer informatie hierover kunt u bij de gemeente inwinnen.

3. Wat kan Aannemersbedrijf Amsterdam voor u betekenen?

Aannemersbedrijf Amsterdam kan u professionele hulp bieden met uw funderingsherstel project.
Naast onze zeer scherpe prijzen, bieden wij u een compleet pakket aan om uw fundering te herstellen vanaf de uitvoering van een sonderingsrapport tot de ingebruikname van uw woning.

4. Krijg ik garanties op het door Aannemersbedrijf Amsterdam uitgevoerde funderingsherstel?

Ja. U krijgt bij  Aannemersbedrijf Amsterdam 30 jaar garantie op het door ons uitgevoerde funderingsherstel.

5. Wat voor steun kan ik verwachten van mijn gemeente?

In sommige gevallen, zoals eerder genoemd, kunt u een financiering tegen een lage rente, krijgen.
Hiernaast verstrekken sommige gemeenten volledige vergoeding voor een funderingsonderzoek, mits het aan bepaalde voorwaarden voldoet.

6. Wat kan ik verder met een funderingsonderzoek doen?

Voor Aannemersbedrijf Amsterdam is een onderzoek voor funderingsherstel niet van belang.
De uitvoering en de prijzen beginnen altijd met een sonderingsrapport.
Hier hebben wij veel aan, om de constructie te kunnen laten berekenen. Aan de hand van de deze constructie berekening kunnen wij verder met de uitvoering van uw funderingsherstel.

7. Wat staat in een sonderingsrapport?

De sonderingen worden uitgevoerd conform NEN 5140 en ons kwaliteitssysteem iSO 9001. De NEN-norm maakt een onderverdeling in klassen 1 t/m 4 waarbij klasse 4 de minst nauwkeurige is. Op basis van de gehanteerde meetmethode en ijking van onze apparatuur kunnen al onze sonderingen ingedeeld worden in klasse 2. Dit is met de gebruikelijke meetapparatuur in Nederland de hoogst haalbare kwaliteitsklasse.

Tijdens het sonderen worden naast de conusweerstand ook de sondeersnelheid en helling gemeten.
Indien aangevraagd wordt ook de mantelwrijving gemeten

8. Funderingsherstel kosten Amsterdam:

Wij kunnen u, op basis van een sonderingsrapport, locatie, schets/bouwtekening, een offerte doen toekomen. 

9. Kosten constructie berekening en bouwtekening:

Wat betreft de constructie tekening en bouwtekening: deze kunnen wij altijd goedkoper leveren vergeleken met uw constructeur. 

10. Casco herstel van de woning en stabiliteit, doen jullie dit ook?

Wij zijn een allround bouwbedrijf, dus u kunt bij ons ook terecht voor renovatie, aanbouw/uitbouw, dakkapel, daklekkage, constructie  en de rest van de bouw activiteiten.

 

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN