Viermasterstraat 81, 1034 XP Amsterdam
+31(0)6-86100106 info@aladino.nl

Gevel vervangen

Gevel vervangen

Gevel vervangen kan uiteraard op verschillende manieren uitgevoerd worden. Bouwbedrijf Amsterdam (Aannemersbedrijf Aladino) heeft gedurende de afgelopen jaren vele gevels in de omgeving van Noord Holland vervangen, maar ook een aantal jaren geleden hebben wij gevels vervangen in Den Haag en Rotterdam.
Bouwmuur, zoals deze vroeger werd gebouwd, is naar de nieuwe bouwnormen alles behalve bouwkunde. Een steensmuur wordt het genoemd omdat het uit volle bakstenen is opgebouwd, dus geen luchtspouwblad, geen binnen spouwblad, geen isolatie. Een koude massa die in de tegenwoordige bouwkunde niet meer wordt toegepast, zoals in utiliteitsbouw of woningbouw, alhoewel wij dit soms nog steeds toepassen bij het bouwen van een tuinmuur (renovatie aannemer Amsterdam).
Aannemer amsterdam, gevel vervangen, gevel vervagen prijs, gevel vervangen kosten, nieuwe gevel prijs, aannemersbedrijf amsterdam, bouwbedrijf amsterdam, verwijderen van dragende muurOm misverstanden te voorkomen heeft aannemer Amsterdam het hier over vervangen van een oude gevel, dus het slopen van zulke steense muren en het opnieuw bouwen van een nette bouwmuur die bij de tijd past, zowel bij een voor- als achtergevel, of misschien bij een aanbouw of uitbouw.
Hoeveel zal het kosten om een gevel te vervangen? Deze vraag heb ik vaak gekregen, vandaar ook mijn artikel op het blog van aannemersbedrijf Amsterdam.
Moeilijk om vooraf in te schatten of door de telefoon te bepalen. Wel
misschien aan de hand van een duidelijke foto en uw beschrijving kan dit ingeschat worden. U kunt altijd een offerte aanvragen, dan komen wij ter plekke en maken wij een prijs voor het geheel of een gedeelte hiervan.
Prijsbepaling voor aannnemer Amsterdam: Zie voorbeeld foto’s door aannemer Amsterdam uitgevoerd).
Gevel vervangen: De prijs hangt van vele aspecten af, zoals de ligging van het pand/de woning.
Ook de constructie berekening van het gebouw speelt een rol. Dit heeft natuurlijk te maken met de eventuele toegepaste staal constructie: wordt het een ligger, een portaal of een portaal met een contragewicht!
Welke soort stenen (prijzen van stenen variëren enorm).
Soort voegwerk (knipvoeg is duurder dan plat vol).
Eventuele vergunningen om een steiger te mogen plaatsen).
Bereikbaarheid (is het aan de voorgevel of de achtergevel).
Onkosten (container, toilet).
Worden het toch stenen of een HSB wand, afgewerkt met kunststof delen, hardhout of geïmpregneerde delen?

Gevel vervangen van bakstenen

Gevel vervangen van bakstenen naar iets anders of dezelfde soort stenen: hier moet eerst een staalconstructie toegepast worden. De prijs voor het verwijderen van een dragende muur en het aanleggen van staal constructie verschilt enorm zoals eerder gezegd werd.

Wat bouwbedrijf Amsterdam in dit geval kan doen is:

Bouwtekeningen maken (indien u het bij ons neerlegt komt u zeker goedkoper uit vergeleken met een gewone architect, want wij werken samen met een architect voor meer dan 10 jaar en zijn prijzen voor een klant die eenmalig bij hem komt zijn niet te vergelijken met de prijzen van iemand die 10 jaar klant bij hem is).
Constructie berekening: Wat voor de architect geldt, geldt ook voor de constructeur. Nieuwsgierig: vraag een vrijblijvende offerte aan.


Gevel vervangen (de uitvoering)

Vanaf het stempelen van de gevel, sloopwerk tot het afwerken van uw gevel naar uw wensen ligt het allemaal bij ons want wij werken met een vast team die op elkaar afgestemd is.
Dus u hoeft verder aan niets te denken.

Gevel vervangen en de nieuwe opbouw van een bouwmuur

Na het slopen, staal ligger, of staalportaal gaan wij over tot het bouwen van een wand, dan heeft u te kiezen uit:
Binnen uitvoering door aannemersbedrijf Amsterdam: HSB wand aan de binnenzijde of kalkzandsteen wand.
Buiten uitvoering: mag u zelf kiezen, tussen bijvoorbeeld gevelstenen en rabat delen (kunststof of hout).
De voordelen om een gevel te laten vervangen door aannemersbedrijf Aladino:
1. Tekening en berekening zijn zo gemaakt en de vergunning ook door ons ingediend bij uw gemeente.
2. De constructie wordt door ons volledig uitgevoerd, door eigen mensen.
3. Bouwen van de nieuwe gevel wordt volledig in eigen beheer uitgevoerd, denkt u hierbij aan metselaar, voeger, isolatie
monteur, steigerbouwer, stukadoor, timmerman, schilder. Installatie, indien nodig, wordt ook naar uw wensen aangepast.
4. U krijgt altijd garantie op de door ons verrichtte werkzaamheden, zowel voor constructie werk als voor het verwijderen van een dragende muur, alsmede op de rest van de bouwwerkzaamheden.
5. Betaling is altijd in termijnen.
Op Aannemersbedrijf Aladino Google plus wordt u op de hoogte gehouden van onze lopende projecten.
GRATIS OFFERTE AANVRAGEN