Viermasterstraat 81, 1034 XP Amsterdam
+31(0)6-86100106 info@aladino.nl

Aannemer Amsterdam- projecten

 
Kluswoning renoveren is ons werk als het gaat om constructie, renovatie of nieuwbouw. Onze klanten zijn altijd tevreden! In en buiten Amsterdam. Dit blijft onze streven.

Tijdens/voor onze bouwvakantie was Bouwbedrijf Amsterdam (Aladino) bezig om een kluswoning op te knappen.
 
Woning van 120 jaar oud:
 
Waar moet je beginnen als het gaat om een bouw afval woning? Totaal renoveren en verbouwen, dus slopen van de gevels, dakkapellen plaatsen, een aanbouw/uitbouw plaatsen, of misschien een dragende wand verwijderen?
Funderingsherstel laten uitvoeren, stabiliteit voorziening treffen? Of de binnenzijde van de woning renoveren. Men moet toch keuzes maken. Gelukkig is dat hier niet het geval!
aannemersbedrijf amasterdam-aannemer amsterdam-renovatie aannemer amsterdam- daklekkage amsterdam-aanbouw kosten amsterdam- uit kosten amsterdam-bouwbedrijf amsterdam
 
 
Funderingsherstel is zeker nodig, anders blijft de woning alleen maar zakken. Bovendien, zonder fundering kunnen wij nergens beginnen.
Klant wilde een en ander zoals het hoort. Dus aanpakken die handel.
 
Wij zijn gestart met het slopen van de vloerbalken en constructie voor de fundering te berekenen. De constructeur heeft de constructie berekeningen op orde gebracht. De omgevingsvergunning is verleend. Nu gaan wij aan het werk.
 
Opsomming:
 
Kosten funderingsherstel was wel in hun omgeving te doen, gezien dat er bijvoorbeeld geen parkeerkosten betaald hoefden te worden, dit in tegenstelling tot Amsterdam centrum. Uiteraard speelde paaltype, grondmechanica, gewicht, enzovoort hierbij een rol.
 
Hun vorige huis was altijd koud, dus een eis was dat alles goed werd geïsoleerd. Met een trek- of perspaal kan men niet isoleren omdat de isolatie onder de betonnen vloer aangebracht moest worden. Dus isolatie hoort volgens normen onder de constructie vloer aangebracht te zijn en niet andersom.
 
Ik heb altijd discussies hierover gehad met constructeurs en bouwkundigen.
Ik zeg altijd, zoals ik hierover een artikel geschreven heb op de pagina ‘kosten funderingsherstel‘: kom aub met een normen-berekening waardoor je kunt bewijzen dat funderingsherstel met een trekpaal/ perspaal een A-keuze is qua isolatie en risico, vergeleken met een boorpaal.
En vertel mij niet dat ik mij op zo’n manier buiten spel zet, want wat dit betreft:zijn er nog vele mensen die echt voor kwaliteit gaan en niet alleen voor de prijs! Dus prijs/kwaliteit verhouding!
 
Terug op het verslag van Aannemersbedrijf Amsterdam
 
Wapening rond 12mm bestaande uit 2 lagen plus inkassingen-wapening gemonteerd, beton gestort!
 
Intussen moest ik de buitendienst medewerker van de gemeente (afdeling handhaving) 2 keer laten komen om de paaldiepte en diameter te controleren, dit was prima. 
Ook moest de medewerker van de gemeente de wapening controleren. Hier had hij een opmerking over: er miste 1 staafje rond10 van 2500mm L.
 
Wij mochten wel gaan storten maar Bouwbedrijf Amsterdam (Aladino) moest van hem erbij blijven, foto’s maken en de foto hiervan mailen. Done, en het beton was binnen 1 uur gestort door middel van het gebruik van onze bouw laser. Het funderingsherstel Amsterdam was in 3 weken klaar!
 
Fotoverslag kan men zien op https://plus.google.com/113731389895702694975. Wij houden jullie op de hoogte! Graag, indien u dit wilt,  reageren op de inhoud!
 
GRATIS OFFERTE AANVRAGEN