Viermasterstraat 81, 1034 XP Amsterdam
+31(0)6-86100106 [email protected]

Aannemersbedrijf Amsterdam lopend

Aannemersbedrijf Amsterdam lopend: Project Aannemersbedrijf Amsterdam: Iepenweg 92-3 te Amsterdam. Aannemersbedrijf amsterdam- aannemer amsterdam-renovatie aannemer amsterdam- bouwbedrijf amsterdam- dragende wand verwijderen- dragende muur verwijderen

NA HET VERWIJDEREN VAN EEN DRAGENDE WAND AAN DE IEPENWEG 92-3 TE AMSTERDAM, MOCHTEN WIJ DE RENOVATIE AAN DEZE WONING GAAN UITVOEREN. 

Aannemersbedrijf Amsterdam lopend:

De indeling werd heel anders gemaakt, waardoor een doorgang moest worden gemaakt tussen keuken en woonkamer (betrekken van de keuken bij de woonkamer). Ingang van de woonkamer werd anders gemaakt, installaties werden aangepast, stucwerk en schilderwerk wordt door ons ook uitgevoerd. Berging wordt ook ergens anders geplaatst. Het kozijn met deuren worden ook naar elders verplaatst. Voorbereidingswerk voor de keuken installatie wordt ook door ons gedaan. Keuken wordt dan door de leverancier van de keuken geïnstalleerd. Renovatie is snel verlopen! Aannemer Amsterdam gaat weer naar het volgende karwie

Bouwkundige keuring Almere    Bouwkundige keuring Amsterdam  Bouwkundige keuring Den Haag

Bouwkundige keuring Haarlem  Bouwkundige keuring Rotterdam   Bouwkundige keuring Alkmaar

Bouwkundige keuring Utrecht     Bouwkundige keuring Amersfoort  Bouwkundige keuring Zaandam

Bouwkundige keuring Arnhem    Bouwkundige keuring Hilversum    Bouwkundige keuring Lelystad

Bouwkundige keuring Amstelveen

 

2 thoughts on “Aannemersbedrijf Amsterdam lopend”

 1. Emma Jansen schreef:

  Geachte heer,
  Ik heb u 3 dagen geleden een email gestuurd ivm een offerte aanvraag voor het verwijderen van een dragende wand in Amsterdam, maar ik heb tot op heden nog niets vernomen.
  Wanneer kan ik een offerte van u ontvangen?
  Ik zag op uw website van Aannemersbedrijf Amsterdam een soortgelijk project aan de Iepenweg 3 hoog in Amsterdam, vandaar mijn reactie.
  Is een offerte bij u vrijblijvend? Ik neem aan dat u verzekerd bent voor het geval dat?
  mvrgr
  Emma

  1. safwat schreef:

   Beste Mevrouw Jansen,

   Dank voor uw reactie op mijn blog. Helaas heb ik uw email niet ontvangen. Ja, wij hebben een doorlopende CAR verzekering plus een ander aanvullend verzekeringspakket. Polis op is op verzoek beschikbaar. Offerte voor het verwijderen van een dragende wand is geheel gratis bij ons. Zou u zo vriendelijk willen zijn en uw gegevens nogmaals naar [email protected] of [email protected] willen opsturen, dan zal ik zo snel mogelijk contact met u opnemen. Fijne avond en dank voor uw reactie!
   Vriendelijke groet,
   Aannemersbedrijf Amsterdam
   Aladino

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN