Viermasterstraat 81, 1034 XP Amsterdam
+31(0)6-86100106 info@aladino.nl

Bouwbedrijf Amsterdam

Bouwbedrijf Amsterdam

fundering nieuwbouw woning

 nieuwbouw woning almere constructiewerk-bouwbedrijf utrecht

vloerverwarming aanleggen bouwbedrijf amsterdam-aannemersbedrijf- nieuw bouw-bouwbedrijf utrecht

opleveringskeuring                   bouwbedrijf amsterdam- bouwbederijf utrecht-aannemersbedrijf amsterdam

Persoonlijk contact, één aanspreekpunt en flexibiliteit zijn twee kenmerken van Aannemersbedrijf Amsterdam.

Wij zijn bereikbaar voor vragen en/of opmerkingen, wij denken met u mee over bouwtechnische uitdagingen, maar ook over indeling en inrichting zodat het pand volledig voldoet aan de wensen van de toekomstige gebruikers. Gedurende het bouwtraject van Bouwbedrijf Amsterdam kunnen klanten bouwen op de deskundigheid en ervaring van de allround vakmensen van bouwbedrijf Amsterdam. Wij houden u op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen en lossen (kleine) bouwtechnische problemen direct en zelfstandig op. Daarin maken wij graag het verschil.

Onze firma staat bekend om haar betrouwbaarheid en dienstverlening, werk op maat behoort tot de mogelijkheden. Bovendien bent u tijdens de bouw en/of verbouwing verzekerd van een uitstekende CAR-verzekering met een uitgebreide dekking. Hiernaast krijgt u bij ons altijd een gespecificeerde offerte met alles daarop genoemd, hierdoor krijgt u ook van tevoren een scherp inzicht in de kosten. Hiermee probeert bouwbedrijf Amsterdam altijd meerwerk uit te sluiten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Wilt u meer zien van Bouwbedrijf Amsterdam, bezoek http://youtu.be/h5PvfzjwPQY

Een kleine greep van onze werkzaamheden.
Wij beschikken over volledige CAR verzekering, dus u bent altijd bij ons zeker van uw zaak.

Tevens voert ons bedrijf alle onderhoudswerkzaamheden aan uw woning of uw bedrijfspand.

Wij voeren uw complete fundering uit op een professionele manier uit, ook veel ervaring op het gebied van funderingsherstel.

 Wij zijn in staat uw bedrijfspand snel en tegen scherpe tarieven te realiseren alsmede uw vertrouwde adres voor het uitvoeren van een bouwtechnisch rapport. Bouwbedrijf Amsterdam brengt de stabiliteit van uw woning in orde.

U kunt bij ons terecht voor al uw voegwerkzaamheden, metselwerk, elektra, C V installatie en schilderwerk.

Het ontwerp van uw woning/pand en de berekeningen hiervan zijn onze zorg. Wij maken uw staalportaal in orde. Bouwbedrijf Amsterdam doet ook het sloopwerk, zowel constructief als niet constructief. Bij Bouwbedrijf Amsterdam kunt u terecht voor het  tekenwerk, pleistert graag uw woning glad en schildert het ook af.

Wij leveren complete bouwtekeningen, constructieve berekeningen; omgevingsvergunning is ons werk en wij kunnen dit namens u bij uw gemeente indienen.

Wij leggen het installatiewerk aan, zowel elektra en CV installatie als gas. Wij geven u een keuringsrapport over het installatie werk, maar realiseert ook voor u een complete aanbouw/uitbouw met garanties.

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN